Despre noi

Specializată în recrutare muncitori Asia, Asiatica Recruiting și-a propus să devină lider în recrutarea internațională. Deținem o vastă experiență în domeniul recrutării de personal Asia, ceea ce ne permite să oferim soluția potrivită și unică pentru fiecare angajator, indiferent de cerințele de recrutare ale acestora. Îmbinăm expertiza noastră în recrutarea internațională cu înțelegerea profundă a pieței locurilor de muncă și valorificăm acest lucru în mod eficient pentru a dezvolta soluții personalizate de resurse umane pentru fiecare dintre clienții noștri.

Mai presus de toate, Asiatica Recruiting se angajează să ofere excelență în servicii și foarte multe companii importante deja au fost satisfăcute de serviciile noastre eficiente și conduse de standarde calitative. Ne dorim să furnizăm în continuare servicii conduse de calitate și ne străduim în permanență să îmbunătățim gama noastră de servicii pentru a oferi clienților noștri cele mai bune soluții de resurse umane.

De asemenea, ținem cont de așteptările și cerințele fiecărui candidat. Încercăm să găsim oportunități de angajare care să corespundă profilului unui candidat și să îi ofere ample posibilități, atât în ceea ce privește poziția, cât și potențialul de progres. În cele din urmă, considerăm că mobilitatea internațională poate oferi oportunități excelente de carieră și succese răsunătoare angajatorilor din România.

Suntem caracterizați de

Focus pe client.

Satisfacția clienților este obiectivul nostru principal.

Diligență.

Oferim clienților noștri exact ceea ce au nevoie pentru a se bucura de succes.

Calitate

Oferim servicii de înaltă calitate, care adaugă o valoare semnificativă afacerilor clienților.

Angajament

Ne mobilizăm energiile pentru a satisface sau a depăși așteptările clienților.

Responsabilitate

Asumarea deplină a responsabilității pentru acțiunile noastre și răspundere deplină în fața clienților.

Create your account

Live chat Whatsapp