Etapele pentru a angaja muncitori straini din Asia


 

Etapele pentru a angaja muncitori straini din Asia

Atunci cand sunteti in cautarea de personal strain din spatiul NON-UE este necesar  sa tineti cont de etapele pentru a angaja muncitori straini din Asia si anume semnarea unui contract cu o agentie de recrutare de personal asa cum este Asiatica Recruiting cat si parcurgerea anumitor pasi ce tin de intocmirea documentelor.

Etapele recrutarii muncitorilor straini

1.Incheierea contractului de recrutare de muncitori straini cu agentia de recrutare si plasare forta de munca Asiatica Recruiting . Aceasta etapa nu dureaza mult si se finalizeaza in urma negocierilor cu agentia noastra si stabilirea tuturor detaliilor .

  2.Stabilirea profilului canditatului ideal in functie de cerintele dumneavoastra este urmatorul pas .

 In aceasta etapa   stabilim impreuna cu dumneavoastra detaliile principale privind calificarea personalului       asiatic varsta ,experienta ,numarul acestora si le trimitem la agentiile de recutare asiatici locale cu care colaboram .

3. Selectia viitorilor muncitori

Selectia viitotorilor angajati asiatici se va face in mod riguros in colaborare cu agentiile de recrutare din Asia . Ulterior veti primi CV muncitorului strain si veti aveam deasemenea posibilitatea sa vorbiti in mod direct cu acesta prin Skype sau ale mijloace de comunicare .

4.Intocmirea fisei postului si semnarea contractului de angajare

Aceasta etapa presupune intocmirea fisei postului cat si a tuturor formalitatilor necesare angajarii muncitorului strain.

5. Obitinerea avizului de munca in numele companiei dumneavoastra de la Oficiul Roman de Imigrari

In acest punct incepem sa lucram cu institutiile romane in vederea obtinerii Avizului de Munca conform exigentelor impuse de lege . Ne ocupam de intocmirea formalitatilor de imigrare ale angajatului strain.

6.Expedierea avizului de munca in tara de provenienta a viitorului angajat in vederea obtinerii Vizei de lunga sedere in scop de munca.

7. Sosirea angajatului strain in Romania si obtinerea Permisului de Sedere Temporara in Romania.

Ultima etapa presupune obtinerea permisului de sedere temporara ,importanta lui fiind majora intru-cat avizul de munca nu este sufucient pentru a putea lucra in Romania .

 

 

Pentru asistenta in prelucrarea documentelor si pentru orice detalii suplimentare va invitam sa luati legatura cu specialistii Asiatica Recruiting 

Call Now