Mediere

Mediere
Mediere

Mediere recrutare personal asia, muncitori calificati si necalificati din Nepal ,India,Sri Lanka .

Cel mai important atu al oricărei companii este talentul angajaților, precum și dorința lor de a munci. Suntem specialiști și înțelegem efortul necesar pentru a găsi întotdeauna doar angajații cei mai potriviți.

De la selectarea și intervievarea candidaților și până la obținerea tuturor documentelor, suntem alături de angajatori și de candidați la fiecare pas. Metodologia noastră ne permite să vă oferim garanție contractuală pentru personalul plasat alături de consiliere specializată pe toată durata întregului proces de recrutare muncitori Asia.

În cadrul fiecărei colaborări, Asiatica Recruiting se angajează să acorde expertiză pentru a ajuta companiile să găsească soluții la problemele cu care se confruntă. Abordarea noastră dedicată are la bază un set de valori și standarde care ne-au permis să construim relații uimitoare cu companiile angajatoare de-a lungul anilor.

Alături de noi, atât angajatorii, cât și angajații vor beneficia de asistență și suport pe toată durata procesului de recrutare și plasare forță de muncă. Suntem specializați în recrutare muncitori Asia, personal calificat și necalificat, dar și personal cu amplă experiență și studii de specialitate pentru posturile de top din toate sectoarele de activitate.

Echipa noastra se afla intr-o continua dezvoltare prin training-uri avansate de comunicare si mediere a tuturor eventualelor provocari pe care recrutarea si plasarea fortei de munca din Asia le implica. Intelegem scepticismul anumitor angajatori in ceea ce priveste  personalul asiatic avand in vedere ca este un domeniu relativ nou in Romania, insa alaturi de noi veti beneficia de toate informatiile necesare pentru a lua cea mai buna decizie .

Indiferent de numarul de muncitori asiatici solicitat de dumneavoastra echipa noastra este pregatita sa medieze angajarea acestora in cele mai profesionist mod posibil.

 

Create your account

Live chat Whatsapp