Obtinere documente

  Asiatica Recruiting este o agenție de recrutare muncitori Asia, fondată din nevoia angajatorilor din România de a apela la forța de muncă din străinătate.

Beneficiile sunt multiple atât pentru compania angajatoare, cât și pentru candidați. Ne mândrim că putem face legătura între candidații potriviți și angajatorii dornici să își demareze proiectele. Considerăm că fiecare persoană este importantă și de aceea ne conducem activitatea bazându-ne pe relații pertinente și puternice cu clienții și candidații.

Suntem specializați în recrutare muncitori Asia, ceea ce ne face unici în comparație cu toate celelalte agenții de recrutare. Ne concentrăm pe recrutare personal Asia, pe mediere pe parcursului întregului proces de angajare și pe obținere de documente, reușind astfel să venim în ajutorul angajatorilor cu pachete complete de servicii.
Asiatica Recruiting propune doar acei candidați care vor îndeplini sau depăși cerințele de angajare, reducând timpul de recrutare și, prin urmare, costurile de recrutare.

 Vom intervieva și evalua candidații pe bază tehnică, profesională și personală și toate informațiile preluate de la candidați vor fi disponibile clientului în timp util. Menținem comunicarea cu angajatorii și candidații și facilităm obținerea vizelor, a autorizațiilor de muncă, a permiselor de ședere și a tuturor celorlalte documente necesare în vederea plasării forței de muncă din străinătate.

Prioritatea numarul unu a agentiei Asiatica Recruiting implica realizarea tuturor indatoririlor intr-un mod cat mai profesionist  atat fata de angajator cat si fata de angajat. Intocmirea tuturor formaliatilor legale in timp util este de o importanta majora in procesul de recrutare si plasare forta de munca .

Call Now