Recrutare forta de munca din Asia – Sfaturi de la specialistii in domeniu


Forta de munca din Asia

Recrutare forta de munca din Asia – Sfaturi de la specialistii in domeniu

Recrutare forta de munca din Asia a devenit o necesitate avand in vedere contextul actual ce implica un deficit de peste 1 milion de locuri de munca vacante .Emigrarea in Europa si nu numai a peste 5 milioane de romani a determinat angajatorii romani sa apeleze la firmele de recrutare personal asiatic. In prezent ,conform datelor Ministerului Finantelor numarul muncitorilor straini  din spațiul non-european este de 15.827, cifra extrem de mica comparativ cu deficitul de forță de muncă.

Intentionati sa apelati la o agentie de recrutare forta de munca din Asia ? Ce trebuie sa aveti in vedere.

Asiatica Recruiting  este o firma specializata in recrutarea de personal asiatic ce se impune pe piata din Romania cu servicii de recrutare si plasare forta de munca din Asia de cea mai inalta calitate. Recrutarea de personal presupune multa munca si daruire din partea noastra- incepand de la discutiile initiale cu clientii nostrii pentru a intelege in mod cert deficitul de forta de munca ,transmiterea ulterior a tuturor informatiilor catre colaboratorii nostrii din Asia ,intervievarea om cu om a candidatilor ,selectia acestora , intocmirea tuturor formalitatilor legale , pana la aducerea acestora in Romania . Dorim sa ne asiguram ca atat clientul care a apelat la serviciile noastre este multumit ,cat si muncitorii recrutati sunt satisfacuti de noul loc de munca.

 

     1.Agentia de recrutare forta de munca din Asia trebuie sa intocmeasca toate formalitatile legale

Conform contractului semnat intre agentia de recrutare si angajator ,acesta trebuie sa se ocupe de toalitatea actelor implicate in procesul de recrutare . Avand in vedere binecunoscuta birocratie romaneasca ,agentia de recrutare este pregatita in intampinarea si rezolvarea eventualelor dificultati legislative ce pot aparea in recrutarea personalului asiatic.Experienta noastra vasta in acest domeniu va confera dumneavoastra siguranta unei reusite in recrutarea de personal adecvat .Va invitam sa apelati la serviciile noastre cu incredere .

      2.Agentia de recrutare forta de munca din Asia isi va desfasura procesul de recrutare si selectie intrun mod cat mai transparent

Recrutare de forta de munca din Asia nu presupune doar aducerea de muncitori straini pentru anumite posturi solicitate de angajator. Procedeul este mult mai complex in vederea obtinerii unor rezultate optime pentru ambele parti implicate atat angajatorul cat si muncitorul strain . Realizarea acestui intreg procedeu in mod transparent este de o importanta majora pentru agentia noastra.

      3.Agentia de recrutare  forta de munca din Asia trebuie sa aiba un temei si o organizare legala

De foarte multe ori angajatorii se gasesc in situatia nefasta de a ramane peste noapte fara personalul atat de necesar in gestionarea unei afaceri si apeleaza cu repeziciune la diverse persoane fizice care pretind a aduce forta de munca straina . Nu luati decizii in graba care sa atraga dupa sine sanctiuni sau chiar dosare penale ,gasindu-va in situatia de a nu putea justifica prezenta personalului asiatic in mod legal .

 

 

 

Despre Asiatica Recruiting

Asiatica Recruiting este o agentie de recrutare forta de munca din Asia care rezolva deficitul de forta de munca din Romania cuprinzand toate domeniile de activitate. Echipa noastră este formată din profesioniști cu o bogată experiență în identificarea angajatului potrivit la locul de munca potrivit. Daca sunteti in cautare unor angajati loiali ,care iubesc si respecta locul de munca va invitam sa apelati la muncitorii straini din Nepal ,India ,Sri Lanka ,Vietam cu incredere.

 

Sunteti in cautare de muncitori asiatici ? Apelati cu incredere la Asiatica Recruiting .

 

Call Now