Recrutare si plasare forta de munca Asia

Asiatica Recruiting este o agenție de recrutare muncitori Asia cu sediul în București. Suntem specialiști în recrutarea de personal asiatic atât calificat, cât și necalificat. De asemenea, recrutăm talente pentru pozițiile de top din cadrul companiilor.

De la selectarea, intervievarea candidaților  asiatici și până la obținerea documentelor necesare pentru plasare forță de muncă din străinătate, suntem alături de angajatori și candidați pe parcursul întregului proces de recrutare.

Abordarea noastră se orientează spre oferirea celei mai bune experiențe de recrutare atât angajatorilor, cât și candidaților. Asiatica Recruiting se dedică să transforme fiecare proces de recrutare în începutul unui capitol nou și productiv în cariera candidaților noștri.

Echipa noastră recrutează în mai multe discipline, dispunând de recrutori dedicați în diferite industrii. Garantăm contractual pentru personalul plasat și oferim un avanataj inegalabil companiilor angajatoare cu care colaborăm. Puteți conta pe o echipă de experți dedicați, cu numeroase cunoștințe profunde în domeniile lor, care vă vor ajuta să găsiți întotdeauna acei angajați care vă pot conduce planurile spre succes.

Recutarea personalului asiatic se face in mod direct de catre specialistii in resurse umane ai agentiei noastre, candidatii fiind testati atat pentru proba practica in ateliere special amenajate cat si in ceea ce priveste nivelul de limba engleza al acestora.

Cu siguranță că una dintre cele mai importante calități profesionale este respectul pentru muncă  pe care sistemul asiatic îl insuflă oamenilor încă de la vârste fragede. Astfel, angajații asiatici sunt dispuși să lucreze și peste program, considerând că așa aduc un plus de valoare companiei.

Apelând la serviciile agentiei noastre, nu doar că veti avea parte de  angajați devotati,harnici, responsabili și bine pregătiți,veti  beneficia deasemenea de garanția că aceștia vor lucra pe termen lung, perioada contractuală  minima fiind de 2 ani. 

Sunteti in cautare de forta de munca Asia? Contactati  Asiatica Recruiting  
Recrutare personal asiatic HoReCa
Personal asiatic in Agricultura
Recrutare personal asiacic Agricultura
Recrutare muncitori constructii - personal ASIA
Recrutare personal asiatic Constructii
Recrutare muncitori Ateliere auto
Recrutare personal asiatic Ateliere auto
Recrutare muncitori IT & C - personal ASIA
Recrutare personal asiatic IT
Recrutare personal asiatic alte domenii
Call Now