IT&C

Recrutare muncitori IT & C - personal ASIA

 

Recrutare muncitori IT & C - personal ASIA
Recrutare muncitori IT & C – personal ASIA

Recrutare Muncitori IT & C – personal ASIA, recrutare personal asia, recrutare chinezi, recrutare personal nepal, personal nepal, muncitori nepal (Recrutare Muncitori Asia si Asiatica Recruiting).

Industria IT&C se bucură de un succes uimitor în ultimii ani, concurând chiar cu unele dintre cele mai prospere industrii, precum cea a ospitalității, a automobilelor sau a divertismentului. În prezent, aproape toate întreprinderile trebuie să utilizeze tehnologie și multe dintre ele angajează personal IT specializat, astfel încât gama de locuri de muncă este una bogată și variată. Totuși, principala problemă în România este lipsa angajaților. Majoritatea tinerilor români au preferat să plece în alte țări pentru a-și dezvolta cariera în IT, motiv pentru care companiile se orientează spre alți candidați.

Din acest motiv, Asiatica Recruiting s-a specializat în recrutare muncitori Asia pentru domeniul de activitate IT&C. Colaborăm cu numeroase companii angajatoare, inclusiv companii de software, companii de hardware, de gaming, dar și cu agenții care oferă servicii de consultanță tehnologică, furnizori de servicii IT, companii de telecomunicații, bănci și alte organizații financiare, comercianți, companii de inginerie, precum și cu sectorul public.

Suntem concentrați pe recrutare muncitori Asia și oferim servicii complete angajatorilor și candidaților. Selectăm și intervievăm candidații, alegem candidații finali, oferim servicii de consultanță și mediere pe tot parcursul procedurii de recrutare și sprijinim candidații pentru a obține toate documentele necesare pentru a lucra în România. Companiile angajatoare beneficiază, la rândul lor, de soluții eficiente și rapide de recrutare, la costuri reduse.

Call Now