Recrutare Personal HORECA din Asia

Recrutare personal asiatic in HORECA

 

Recrutare si plasare forta de munca ASIA

Recrutare personal HoReCa Asia

De ce sa alegem muncitori asiatici in domeniul Horeca?

  Recrutarea de muncitori asiatici in HoReCa a devenit solutia ideala pentru domeniul turistic avand in vedere  lipsa de oameni experimentati si bine pregatiti. Alege sa angajezi personal din Asia pentru a satisface nevoia de forta de munca pentru hoteluri si alte firme din domeniul turistic.

Industria hotelieră este una dintre principalele ramuri ale industriei mai largi a serviciilor, furnizând servicii pentru clienții care necesită cazare peste noapte. Este strâns legată de industria ospitalității și de industria călătoriilor, deși există diferențe notabile între toate aceste sectoare de activitate. Dacă ar fi să ne luăm după urmele istoriei, oricât ar părea de surprinzător, industria hotelieră a debutat acum mai bine de 2000 de ani. Cu alte cuvinte, este o industrie bine înrădăcinată, ale cărei ramuri se întind în viitorul îndepărtat

Avantaje recrutare muncitori asiatici in HORECA:

  1. Asiaticii vin să muncească pentru minimum 2 ani, oferindu-vă stabilitate
  2. Disponibilitate pentru muncă prelungită
  3. Trăsături definitorii: loiali, dedicați, respectuoși, responsabili și zâmbitori,harnici,cunoscatori de limba engleza

Toti muncitorii asiatici in domeniul Horeca sunt testati atat in cadrul probelor practice prin intermediul inregistrarilor video pe care agentia noastra vi le va pune la dispozitie. Intreg procesul de recrutare al muncitorilor asiatiaci in Horeca este transparent si rapid astfel incat dumneavoastra sa va bucurati de cei mai buni candidati.

. Compania Asiatica Recruiting este specializată în recrutare muncitori asiatici in HORECA un serviciu de care pot beneficia atât angajatorii, cât și candidații. Locurile de muncă din industria hotelieră sunt din ce în ce mai variate, iar departamentele tradiționale de Recepție, Menaj, Spălătorie, Congierce și Relații cu Clienții abundă în posturi. Foarte curând, industria hotelieră modernă va pune la dispoziție și alte locuri de muncă, iar antrenorii de fitness, nutriționiștii și designerii de interioare vor fi printre cei mai căutați.

Serviciul de recrutare muncitori asiatici in  HORECA vine în ajutorul angajatorilor care sunt în căutare de personal. Suntem axați pe recrutare personal asiatic din Nepal ,India ,Sri Lanka,Vietnam și ne ocupăm de întregul proces de recrutare și plasare forță de muncă. Asta înseamnă că vom fi responsabili de selectarea candidaților, de intervievare, de obținere documente și de plasare a muncitorilor asiatici in HoReCa  . Pentru a afla mai multe informații despre recrutarea în Industria Hotelieră, contactați-ne.

Despre Asiatica Recruiting

Considerăm că suntem cei mai bine echipați pentru a găsi angajații potriviți pentru orice sector de activitate

Asiatica Recruiting este o companie specializată în recrutare muncitori Asia, concentrată și orientată către rezultate. Oferim experiența noastră amplă și perspectiva unică în cadrul tuturor proiectelor de recrutare personal Asia.

Call Now